Cautare

61499 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (6.06 secunde)
INAUGURAREA TEATRULUI HORATIU MALAELE, LA FETESTI ! / Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele. Spicuim dintr-un amplu reportaj facut de o televiziune locala.
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin. Expun artisti din grupul Omicron, pasionati de mai multe ramuri ale artelor vizuale cum ar fi pictura, caricatura si fotografia.
Site-ul STOP DEFRISARILOR a publicat o stire alarmanta din care rezulta ca anumite portiuni din padurea de langa Plaja Mare din Calarasi sunt defrisate! Stirea a fost share-uita si pe alt site, Realitatea din Calarasi, grup de opinie, si a starnit, fireste, comentarii pline de revolta si naduf.
Nationala de handbal masculin a romaniei a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru startul preliminariilor Campionatului Mondial din 2019.
Luna septembrie a debutat la Muzeul Dunarii de Jos cu Salonul de Toamna dedicat picturii si graficii contemporane. Pe simeze au expus o serie de artisti plastici din diferite orase, dar si din Gran Canaria.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
Cine a construit tunelurile secrete din Calarasi? (Catalin Nitu) Calarasi, oras situat la malul Dunarii, in vecinatate cu Bulgaria. Se spune, printre legendele orasului, ca el are o multime de tuneluri misterioase care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Leonida Jecu a distribuit pe Facebook postarea publicata de Realitatea din Calarasi: ... Presa romaneasca se afla in cel mai negru moment de dupa 1989.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. Cele mai frumoase peisaje, cladiri si oameni din orasul de pe malul Borcei sunt imediat imortalizate.
Observator de Calarasi informeaza: Artista Cornelia Victoria Dedu isi expune picturile la Muzeul Municipal (Autoare: Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
La Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expoziției de arta vizuala a Grupului artistic Omicron si a invitatilor acestora. Evenimentul a fost prezentat de criticul de arta Ana Amelia Dinca.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Interesant este faptul ca pizzeria livreaza pizza gratuit la domiciliu pentru comenzi de 15 ron (ceea ce multe alte pizzerii nu fac).
O veste proasta pentru calaraseni aflam din publicatia online Atitudinea din Calarasi: ... - Activitatea de agrement, constand in imprejmuirea la sud a parcului din zona lac hidrobiciclete, construirea unui ponton pentru pescuit si a unui patinoar acolo, au fost preocupari ale Primariei mun. Calarasi incepand cu 2014.
La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M. Andrei de 28 de ani, din Bucuresti, despre faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie.
O sugestie pentru Muzeul Municipal Calarasi: ... Concret, este vorba despre Foisorul de Foc / Cazarma Pompierilor - construita in anul 1897, in prezent Arhivele Nationale ale Romaniei - Directia Calarasi (foto).
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
Astazi s-au terminat lucrarile de reabilitare ale Parcului Central din municipiul Calarasi (Autor: Pirloaga Marian ) Una dintre ambitiile primarului Dragulin, reabilitarea Parcului Central din Calarasi a devenit astazi realitate. Parcul Central era in stare avansata de degradare, aleile fiind crapate.
Dan Alexa stie cum s-o elimine pe FCSB din Cupa: ... Sper sa nu fim fricosi Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei. Nou-promovata spera sa profite de numeroasele absente cu care se confrunta echipa lui Nicolae Dica.
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor:
La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, a avut loc recent vernisajul expozitiei artistului calarasean JIMMY STANESCU. Acesta expune pe simezele Muzeului Dunarii de Jos cateva zeci de lucrari. La Vernisajul expozitiei de arta plastica au participat numerosi iubitori de frumos din Calarasi.
google-analytics.com